Volby ČR to je politika, korupce, volby a Hradec Králové


Co Vás v Hradci Králové štve? Co je potřeba, podle Vašeho názoru, v Hradci změnit? (Off topic budou mazány.)

Datum: 02.08.2010

Vložil: Krista

Titulek: Re: Parkování

Emile, možná je to hrůza, ale je nutné se nad tím zamyslet. Nynější systém parkování pročistil dobře město - míst k parkování je více. To, jaká je smlouva s Atolem, je věc druhá. Byly špatně nastaveny podmínky, ale po volbách se na tom začne pracovat. Jde o to, koho si hradečtí občané zvolí, koho za sebe nechají jednat a mluvit. Vypovědět smlouvu s Atolem by byla chyba, jen je potřeba vychytat několik detailů. Jinak s ISP souhlasím. Atol leží v žaludku spoustě lidem, nejen paní Trkalové a doktoru Hýskovi. Nejde o věc názoru, ale o to, co městu pomůže. Co se tu stalo za primátora Divíška se dá změnit ztěží, ale dá se s tím něco rozhodně dělat.

—————

Datum: 02.08.2010

Vložil: Kika

Titulek: Re: Re: Parkování

Parkování v podání Atolu je potřeba zrušit. To samé mohly i nadále dělat Technické služby, jen bylo potřeba trochu dobré vůle , aby to šlapalo. Politický záměr byl bohužel jiný. Nutno říct, že pan Malíř se v tomto ohledu překonal. Na Atolu mně vadí výše poplatků, drahý a většinou zbytečný odtah a asistence městských strážníků, které platí město a hlavně ta slavná samofinancovatelnost. Prostředky z parkování by mohly jít do rozpočtu města, obzvlášť v situaci, kdy už má město značný schodek. Podle mého názoru koncese zrušit půjde, bude-li vůle. A z jiného soudku. Co říkáte na investici radnice do Islanských fondů, o které se v Hradci cudně mlčí?

—————

Datum: 02.08.2010

Vložil: Admin

Titulek: Re: Re: Re: Parkování

Pánové a dámy si bohužel vybrali špatnou poradenskou firmu. A nebudu zde nyní machrovat, že bych jim poradil lépe, neboť zpětně to nemá, jak jistě uznáte, žádnou váhu.

—————

Datum: 03.08.2010

Vložil: Krista

Titulek: Re: Re: Re: Re: Parkování

Máte na mysli uložení peněz do islanských bank. ústavů, které následně zkrachovaly?

Jinak - doktore Hýsku, jste-li to Vy, nechcete machrovat, ale omlouvám se za svou prostořekost, jen to v tuto chvíli tak vypadá, že vy byste to zvládl lépe. Možná jste to napsal jinak než jste chtěl nebo jsem to jinak pochopila.

—————

Datum: 03.08.2010

Vložil: Admin

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Parkování

Ano, myslel jsem ony nešťastné dluhopisy o kterých se také hojně psalo v tisku.

V žádném případě jsem zde nechtěl otevírat svůj byznys, ale investice na burze (akcie) je moje vášeň a současně byznys. Viz např: https://www.akcie-komodity.com/ či https://www.akciecz.com/. Ale pojďme pryč od mého byznysu a investic. Hradec Králové, to je dnešní téma :)

—————

Datum: 03.08.2010

Vložil: Krista

Titulek: Parkování

Šlápnutí vedle, ale nebyly to veškeré zisky, které tu zůstaly po odchodu M.Dvořáka. Po prodeji akcií elektrárny.. Každopádně se jakýmsi (mně neznámým způsobem) město snaží alespoň něco zachránit. Těžko říct, jak to dopadne, ale já výsledek v tomto případě vidím dosti černě.. tohle se opravdu nepodařilo

—————

Datum: 03.08.2010

Vložil: Admin

Titulek: Re: Parkování

Téma kapitál. investic je velmi náročné a složité.

A přesto, z nějakého záhadného důvodu si většina (většinou mužů) myslí, že mají skvělý čuch na dobré investice. Ale není tomu tak. Také hodně poradenských firem se tváří jako velcí investiční profesionálové, ale většinou zjistíte, že je vše trošku jinak.

—————

Datum: 03.08.2010

Vložil: Krista

Titulek: Re: Re: Parkování

Toto téma je náročné, ano. Přiznám se, že se lehce orientuji, ale ne zcela a pokud nevím, či nejsem schopna sama si na záležitosti tohoto tématu utvořit názor, postoj, tak samozřejmě prodiskutuji s vícero lidmi, kteří jsou mnohem zdatnější než já. Každopádně mýlit se mohou i firmy a profesionalové v oboru, přece jen jsme jen lidé.
Každý názor si utvářím i prostředníctvím diskuzí a postojů společnosti v ohledu na výsledky a řešení. Ale to zřejmě každý z nás, komu tedy to "ono" nám není lhostejné.

—————


Facebook



CZIN.eu