Volby ČR to je politika, korupce, volby a Hradec Králové


Co Vás v Hradci Králové štve? Co je potřeba, podle Vašeho názoru, v Hradci změnit? (Off topic budou mazány.)

Datum: 20.08.2010

Vložil: Admin

Titulek: Pozoruhodná předvolební sebereflexe hradecké ODS

Leoš Kučera (DOMA V HRADCI): Pozoruhodná předvolební sebereflexe hradecké ODS: https://www.volby-cr.cz/news/leos-kucera-doma-v-hradci-pozoruhodna-predvolebni-sebereflexe-hradecke-ods/

—————

Datum: 09.08.2010

Vložil: Admin

Titulek: Cenzura na www.hradeckralove.cz?

Cenzura na hradeckralove.cz: "Bohužel jsem nucen opustit toto fórum. Většina mých příspěvků zde byla smazána a nemyslím si, že k tomu byly objektivní důvody. Upozorňuji, že celé toto vlákno založil jeden z kandidátů na post primátora v HK. Velmi mne mrzí, že zde panuje jistá nevyváženost. Přeji všem pěkný den"

—————

Datum: 09.08.2010

Vložil: Mgr. Tomáš Kopecký

Titulek: Re: Cenzura na www.hradeckralove.cz?

Krásný den, pane doktore. Asi jste si neprošel fórum důkladně a pak by jste věděl, že ho sice založil Dr. adam Záruba, ale byl hned na začátku provozovatelem webu panem Fišerem "sestřelen" stejně jako Vy, když se snažil dát na fórum odkaz na naše stránky. To samé se vzápětí stalo Martinu Dvořákovi. Nikdo nechápeme, moc ty důvody. Prý se tam připravuje nějaký speciál o volbách, který ale bude placený, tak to je asi důvod. Myslím, že by jste neměl zahazovat možnost se na tom fóru vyjádřit, prostě to jde jen pomocí slovní propagace :-). Vyzval jsem Vás a pana Dvořáka na tom blogu k věcně programovému souboji a budu rád za přijetí vhozené rukavice. "Trucování" se k lékaři nehodí, rukavici stačí jen zvednout :-)

—————

Datum: 10.08.2010

Vložil: Admin

Titulek: Re: Re: Cenzura na www.hradeckralove.cz?

Ne ne, nejsem trucovací typ. Jenom mne mrzelo, že pan Fišer mi smazal téměř všechny příspěvky a nenechal ani jeden link. Zatímco link na změnu pro hradec ponechal. Tak mi to přišlo být nevyvážené.

Zeptám se tedy našeho lídra pana Kučery, zda se na fóru do diskuse zapojí. Je to on, kdo má hlavní slovo za DOMA V HRADCI. Jsme takto s celým týmem DOMA V HRADCI dohodnutí. Dnes jsem se s ním domluvil i na zveřejnění kontaktu přímo na něj.

Pana Leoše Kučeru, našeho lídra, může každý kontaktovat na info@domavhradci.cz .

—————

Datum: 10.08.2010

Vložil: Admin

Titulek: Re: Re: Re: Cenzura na www.hradeckralove.cz?

Fórum hradeckralove.cz:

"DOMA V HRADCI
Vážení diskutující i kandidáti do komunálních voleb HK 2010, na konci předchůdce tohoto vlákna proběhlo několik návrhů z různých stran a také některé dotazy.

Na prvním místě bych si zde dovolil napsat, že jsem pouze členem týmu DOMA V HRADCI. Nejsem mluvčí ani lídr. Máme nezpochybnitelného lídra pana Leoše Kučeru (ředitel artkina Centrál HK) (můj osobní tip na primátora Hradce Králové) a tak hlavní slovo bude mít on. Již nyní ho můžete případně kontaktovat na info[zavinac]domavhradci.cz.

DOMA V HRADCI už má 15ti bodový program téměř ve finální verzi. Dovolím si zde tvrdit, že co bod programu, to expert na danou oblast. Můžete si to případně ověřit během prostudování kandidátky resp. životopisů. Jinak v mediích proběhla zpráva zhruba před týdnem, které jsou naše 3-4 prioritní body. Každému je asi jasné, proč nechceme zveřejňovat kompletní program již 70 dní před volbami. Jsou to obavy z kopírování.

Přimlouvám se zde za psaní konstruktivních příspěvků a jisté krocení emocí, i když je nám všem jasné, že politika a volby často velké emoce vzbuzují.

Přeji všem aktérům sílu do předvolebního boje a voličům pevné nervy :D

MUDr.Jan Hýsek, společná kandidátka DOMA V HRADCI (KDU-ČSL, SNK-ED, cca 70% kandidáti bez pol. přísluš.) (pozice JH = č.3)

Zprávy za DOMA V HRADCI v tento okamžik probíhají zcela provizorně např. přes můj web: www.volby-cr.cz/
( Jinak před volbami poběží vše na domavhradci.cz. )

Admin: Pokud by tento můj příspěvek porušil nějaké výše uvedené pravidlo, rád jej případně přepíšu a upravím. Děkuji."

—————

Datum: 03.08.2010

Vložil: Krista

Titulek: Primátor pro další období

Koukala jsem, že byste za primátora viděl ředitele kina Centrál, p. Kučeru. Ale zároveň i Ing. Dvořáka. Koho spíš, není-li to tajné :)

—————

Datum: 03.08.2010

Vložil: Admin

Titulek: Re: Primátor pro další období

Ne ne, to bylo asi špatně vyjádřeno. Mám jediného favorita a tím je pan Kučera. Měl jsem tu možnost s ním trávit během posledních pár týdnů celkem hodně času a podle mého názoru je to skvělý kandidát na post primátora Hradce Králové. Ten člověk je skromný a současně inteligentní, manažersky zdatný a navíc má smysl pro humor. A aby toho bylo více, je politikou nedotčen a nestraník.

Všem voličům doporučuji pana Kučeru.

—————

Datum: 03.08.2010

Vložil: Krista

Titulek: Primátor pro další období

Děkuji za ujasnění :) ptala jsem se z důvodu Vašeho "pohybu na fcb".
Přiznám se, že o p. Kučerovi toho moc nevím, resp. z doslechu ap. Tudíž nemohu posoudit jeho dovednosti a zda bych byla spokojena/nakloněna jeho vizím či realistyckým nadějím. Byla by možnost přiblížit mi, prosím, konkrétně, proč ho tedy doporučujete pro volbu?

—————

Datum: 03.08.2010

Vložil: Admin

Titulek: Re: Primátor pro další období

- inteligence
- prokázané manažerské dovednosti
- hrdý Hradečák
- představivost a kreativita
- skromnost
- morální bezúhonnost
- jednoznačně jsme se na něm shodli celý volební štáb

Mimochodem, o jeho kvalitách svědčí nepřímo i to, že se jej letos pokoušelo získat hned několik politických stran v HK a samozřejmě jako lídra kandidátky pro komunální volby. To asi hovoří za vše.

—————

Datum: 02.08.2010

Vložil: Admin

Titulek: Primátor Otakar Divíšek vydělá na obchvatu města 70 mil Kč

https://www.volby-cr.cz/news/obchvat-hradce-kralove-protne-a-zhodnoti-pozemky-primatora/

—————


Facebook



CZIN.eu