Volby ČR to je politika, korupce, volby a Hradec Králové


Boj o hradeckou radnici se rozjíždí

12.04.2014 00:42

Znovu po čtyřech letech proběhnou i v Hradci Králové komunální volby. Po volebním úspěchu právě vzniklého týmu DOMA V HRADCI v roce 2010 se opět zapojíme s naším volebním programem do boje. 

Již nyní sestavujeme tým, kde bude řada známých hradeckých osobností. A objeví se zde i noví méně známí a šikovní lidé. Tým i kandidátní listina budou většinově opět tvořeny lidmi bez stranických knížek. V naprosté většině politikou nezasaženými, případně s relativně krátkou zkušeností. Lidmi, kteří se politikou neživí, což považujeme za výhodu.   

Hradec Králové je nádherné město. Žiji zde od svého prvního roku života po celou dobu. Mnoho věcí se povedlo a město roste. Na druhou stranu by asi nebylo správné a přesné říci, že zde není co zlepšovat. Je toho stále poměrně hodně. A některé věci budou skutečně tvrdý oříšek. A právě na jejich řešení bychom se chtěli jako tým DOMA V HRADCI zaměřit. 

Ať již budete v komunálních volbách volit ten či onen tým, přijďte k volbám. Je to dosti zásadní věc - dobře vybrat naše zástupce na hradecké radnici po dlouhé příští čtyři roky. 

MUDr.Jan Hýsek

 

Využijte Hýskův reklamní systém a popožeňte Váš byznys, ať už se věnujete čemukoliv.

—————

Zpět


Diskusní téma: Boj o hradeckou radnici se rozjíždí

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Komunální volby 2014 Hradec Králové

27.05.2014 13:30

DOMA V HRADCI: Jak hradecké komunální uskupení plní svůj volební program?

Aktuální stav plnění volebního programu koalice DOMA V HRADCI najdete zde. Je to stav plnění ke konci dubna 2014. Čtěte také DOMA V HRADCI nasadí v boji o hradeckou radnici opět známé hradecké osobnosti   Využijte Hýskův reklamní systém a popožeňte Váš...

—————

12.04.2014 00:42

Boj o hradeckou radnici se rozjíždí

Znovu po čtyřech letech proběhnou i v Hradci Králové komunální volby. Po volebním úspěchu právě vzniklého týmu DOMA V HRADCI v roce 2010 se opět zapojíme s naším volebním programem do boje.  Již nyní sestavujeme tým, kde bude řada známých hradeckých osobností. A objeví se zde i noví...

—————



CZIN.eu