Volby ČR to je politika, korupce, volby a Hradec Králové


Vážený Pane Hýsek! Právě jsem si přečetl článek Pana Kusáka

17.08.2010 16:54

Vážený Pane Hýsek! Právě jsem si přečetl článek Pana Kusáka

Dostal jsem právě tento e-mail:

Vážený Pane Hýsek !

Právě jsem si přečetl článek Pana Kusáka na tomto odkazu :

https://kusak.blog.idnes.cz/c/149050/Ja-ing-Valentin-Kusak-jsem-ukoncil-clenstvi-v-SNK-ED.html

Bohužel musím konstatovat, že dokud oficiálně nevysvětlíte nebo zkrátka nezveřejníte reakci na tento článek, tak jste pro mnohé nevolitelným kandidátem. Bohužel vnitrostranické neporozumění často oslabí stranu, nicméně vždycky je cesta jak se z toho dostat, tak ji prosím využijte.

s pozdravem D.V.

Vyjádření Jana Hýska:

Protože pana Kusáka znám již řadu let a jeho jednání je známo více lidem v určité on-line komunitě, předpokládal jsem, že se k tomuto článku nebudu muset vyjadřovat. Stejně tak paní Ing.Domšová, která je v článku pana Kusáka napadána, se k článku, pokud vím, nevyjadřovala. Myslím, že jsme se oba shodli na tom, že k něčemu takovému se snad ani nemá smysl vyjadřovat. Ale! Pokud mne takto v e-mailu vyzýváte a pokud je to skutečně pro lidi důležité vysvětlit, pojďme do toho!

Fakta:

  • Pan Kusák sám od sebe ukončil členství v SNK-ED.
  • Na pana Kusáka jsem měl velmi špatné reference od velké části kolegů v SNK-ED, kteří s ním příšli více do styku. (Zkuste schválně položit dotaz také panu Ing.Zechovskému z VV HK na jeho zkušenosti s Kusákem.)
  • Pan Kusák přišel do SNK-ED bez doporučení kohokoliv, pouze si nás našel na internetu.
  • Sledujte všechny politické strany, ve kterých se pan Kusák angažoval jako politik. Typická ukázka jeho charakteru a názorové pevnosti. (Jenom pro zajímavost, osobně jsem byl v životě pouze v jediné straně a to ED, kterou jsme v HK s Honzou Lapešem spoluzakládali a posléze, po spojení, jsem pokračoval jako člen SNK-ED, sledujte tu kontinuitu a srovnejte s panem Kusákem.)

Názory: 

  • Pan Kusák sám od sebe ukončil členství v SNK-ED, ale velmi okatě předpokládal, že bude našim předsedou přesvědčován, aby neodcházel. Nic takového se nedělo.
  • Pan Kusák je notorický lhář.
  • Vždy jsem se velmi styděl, když jsem musel jít na nějaké jednání s panem Kusákem a někým dalším. A dále to nebudu rozebírat.
  • Pana Kusáka jsem dlouhou dobu považoval pouze za zmateného, později jsem pochopil, že se po psychické stránce nejedná o zcela normální stav. (Vidíte, že to popisuji v názorech, třebaže bych to jako lékař mohl zařadit snad i do faktů.) 
  • Jsem přesvědčený o tom, že když si někdo přečte alespoň 10 článků na blozích pana Kusáka, musí soudný člověk poznat, že tady není něco v pořádku.
  • Pan Kusák je člověk, jehož životním cílem se stalo pomlouvání lidí a intrikaření. Má na to spoustu času, je v invalidním důchodu.

 

Stačí toto jako odpověď? Byl bych velmi rád, kdyby zde záležitost pana Kusáka byla uzavřena. Ten člověk je absolutně mimo můj zorný úhel, třebaže jsem ho léta podporoval a nebo alespoň respektoval. Respekt zmizel v nenávratnu. 

A nyní samozřejmě očekávám, že pan Kusák opět přijde s dalším nechutným článkem. Nic jiného ani nelze očekávat, bohužel.

Máte někdo další dotaz? Napište mi prosím.

MUDr.Jan Hýsek

—————

Zpět


Komunální volby 2010 Hradec Králové

23.10.2010 02:34

V Hradci něco proklatě zavání

V Hradci něco proklatě zavání Vzhledem k tomu, že v podzimních komunálních volbách kandiduji do zastupitelstva města Hradce Králové a nikdy jsem nebyl zastupitelem, usoudil jsem, že by nebylo špatné udělat si takový malý průzkum. Chci se od lidí dozvědět to, jak se jim v Hradci žije, s čím jsou...

—————

22.10.2010 01:56

Volby do senátu: Podpořte kandidaturu Mgr.Miluše Horské do Senátu Parlamentu ČR!

Volby do senátu: Podpořte kandidaturu Mgr.Miluše Horské do Senátu Parlamentu ČR! Pardubice - Senátorem za obvod Pardubice se stane buď podnikatel Jiří Komárek z ČSSD, nebo se do horní parlamentní komory dostane ředitelka speciální školy Miluše Horská, navržená hnutím Nestraníci. Souboj v prvním...

—————

16.10.2010 23:55

Volební úspěch DOMA V HRADCI je tady! Díky Vám!

Volební úspěch DOMA V HRADCI je tady! Díky Vám! DOMA V HRADCI získává 6,29% všech hlasů a tedy 2 mandáty. Jenom o kousek nám "utíká" 3. mandát. Děkujeme všem voličům, kteří nám dali svůj hlas a tedy důvěru.

—————

13.10.2010 12:39

Zábavná volební kampaň ODS

Zábavná volební kampaň ODS Ti lidé z ODS jsou taková trdla. Dnes nám domů do schránky přišel jejich volební leták, na kterém je na titulce fotografie spokojené rodiny a hned za ní jede trolejbus, na kterém je velká cedule dr.Finka (HDK) - kandidáta na primátora HK za HDK! :DD Není to švanda?...

—————

12.10.2010 16:40

Volební preference: 21% pro DOMA V HRADCI

Volební preference: 21% pro DOMA V HRADCI DOMA V HRADCI se aktuálně drží na 21% hlasů. Anketa je stále aktivní a probíhá zde. Zapojte se do hlasování!

—————

11.10.2010 00:42

Hradec Králové: Jak si z nás radní Šilhánková udělala legraci

Nashradec.cz: Radní Šilhánková má v nájmu městské prostory za 0,02 % ceny! Určitě všichni dobře známe velká předvolební hesla Volby pro město, ať už ze všech sloupů dopravního podniku, z billboardů či plakátů. Slibují na nich mimo jiné průhlednost a transparentní rozhodování magistrátu. Přitom se...

—————

09.10.2010 16:32

Diskuse s Hradečany v ulicích

Diskuse s Hradečany v ulicích DOMA V HRADCI dnes mělo velmi pohodové setkání s Hradečany vedle OD Atrium na Dukelské třídě. Velký stan, křesílka, kafíčko a bábovka a také možnost pohovořit si s kandidáty osobně. Pohovořit s nimi o tom, co v HK funguje dobře, i o tom, co je potřeba zlepšit. Dovolím...

—————

07.10.2010 14:06

Hradečáci pozor! Nezaměňovat jednotlivá politická uskupení!

Hradečáci pozor! Nezaměňovat jednotlivá politická uskupení! Zachytil jsem dnes na Facebooku u jednoho svého přítele tuto hlášku, která svědčí o tom, jak často lidé nechtěně zaměňují jednotlivá uskupení (neupraveno):  "Dvě pozvánky volte doma v hradci.. kdo je bude volit je u mně zrádce salónu...

—————

06.10.2010 13:14

Tv-internet.cz: Kam až lze zajít v politické propagaci?

Politická propaganda ČSSD prostřednictvím tv-internet.cz? Dnes jsem si potvrdil, že https://www.tv-internet.cz/ pracuje s velkou pravděpodobností pro ČSSD. Proč? Protože v tisku vyšel inzerát ČSSD Hana Orgoníková - kandidátka na primátorku HK a pod ním velkým písmem dvě webové adresy:...

—————

05.10.2010 00:56

Politická propaganda ČSSD prostřednictvím tv-internet.cz?

Politická propaganda ČSSD prostřednictvím tv-internet.cz? Dnes jsem si potvrdil, že https://www.tv-internet.cz/ pracuje s velkou pravděpodobností pro ČSSD. Proč? Protože v tisku vyšel inzerát ČSSD Hana Orgoníková - kandidátka na primátorku HK a pod ním velkým písmem dvě webové adresy:...

—————



CZIN.eu