Volby ČR to je politika, korupce, volby a Hradec Králové


Komunální politika: Systém parkování v HK a překvapivá sebereflexe ODS

20.08.2010 14:17

Komunální politika: Systém parkování v HK a překvapivá sebereflexe ODS

Pozoruhodná předvolební sebereflexe hradecké ODS

Tak už nám ve volbách padají první trumfy. To, co jsem čekal tak týden dva před termínem komunálních voleb je tady už teď. Hradecká ODS už ústy své nové potencionální primátorky Pavly Finfrlové vypustila velmi zajímavý komentář k systému parkování ve městě "Jsme připraveni jednat o úpravě, či dokonce zrušení smlouvy....", více dnešní regionální příloha MF DNES a patrně i jinde. A ptám se jako prostý občan města: "Proč paní a pánové až nyní? Co je tím pravým impulsem?". No, ještě že máme necelé dva měsíce do voleb k tomu se denně přesvědčovat o tom, jak vydařená je to celé kolem parkování v Hradci taškařice. Nebo, že by měla hradecká ODS ještě nějaké větší trumfy, co může voličům více slíbit?

Pravdou je, že ještě nás čeká několik výtisků městského zpravodaje Radnice a několik Kinožurnálů, kde zjistíme co vše se povedlo ODS postavit za městské peníze. Kdysi jsem o tom psal jako novinář, bylo to velmi prima počtení. Jak budovatelské noviny z 50. let. No, tak nás tedy ohromte vším, co najednou jde jinak. Jsem ve velkém očekávání.

Leoš Kučera

—————

Zpět


Diskusní téma: Komunální politika: Systém parkování v HK a překvapivá sebereflexe ODS

Datum: 22.09.2010

Vložil: Láďa

Titulek: Nikoliv obrat, ale schyzofrenie ODS

Na jedné straně Finfrlová loutka, na druhé straně radní za ODS do krve hájící Atol (snad i více a intenzivněji než sám ředitel Atolu).
Před volbami se ODS vždycky uchyluje k líbivým lžím, je ale třeba sledovat jejich činy více, než jejich billboardy. Ty jsou sice víc vidět, ale činy pocítíme na vlastní kůži.

—————


Komunální volby 2010 Hradec Králové

10.07.2010 04:02

Rozhovor: Edvard Kožušník o politickém marketingu v sociálních sítích

Rozhovor: Edvard Kožušník o politickém marketingu v sociálních sítích Poslanec Evropského parlamentu Edvard Kožušník patří mezi early adoptery politického marketingu na sociálních sítích a právě díky nim udržuje stabilní kontakt se svými příznivci. Jak se dívá na stav politického marketingu v ČR a...

—————

10.07.2010 03:17

Termín voleb: 15. a 16. října 2010

Termín voleb: Pan prezident stanovil termín komunálních voleb na pátek a sobotu 15. a 16. října 2010.

—————



CZIN.eu