Volby ČR to je politika, korupce, volby a Hradec Králové


Kandidáti do zastupitelstva města - Hradec Králové: MUDr.Jan Hýsek

05.08.2010 00:54

Životopis Jan Hýsek

Narodil jsem se 1.2.1975 v Hradci Králové a žiji zde po celý svůj život. Považuji se za hrdého občana našeho krásného města. Moje matka je lékařka. Můj otec byl strojní inženýr.

Jsem svobodný. Mám přítelkyni. 

V dětství a dorosteneckém věku jsem se věnoval téměř výhradně sportu a to v řadě disciplín. Tato vášeň mi zůstala dodnes. Časem jsem dosáhnul i konkrétních výsledků. Jsem vícemistr republiky ve sjezdovém lyžování (sjezd).

Gymnázium Boženy Němcové (specializace programování) i lékařskou fakultu jsem vystudoval jak jinak než v Hradci Králové. 

Po zdárném absolvování studia lékařské fakulty jsem pracoval řadu let ve farmaceutickém odvětví. Byla to pro mne velká životní škola a získal jsem zde řadu neocenitelných zkušeností. Zkušeností v těchto oblastech:

  • vedení lidí
  • vzdělávání kolegů i lékařů
  • organizování vzdělávacích akcí
  • uvádění nových originálních léků do praxe
  • obchod a marketing

Z těchto získaných dovedností těžím dodnes.

Absolvoval jsem celý cyklus Sales Management Academy (Mercuri), což je po MBA druhé nejvyšší školení pro manažery v ČR. 

V roce 2005 jsem se, lidově řečeno, postavil na vlastní nohy a začal se věnovat ještě dalším zajímavým oblastem.

V roce 2007 jsem založil vlastní poradenskou firmu a této aktivitě se věnuji doposud. Specializuji se na oblast investování a obchodování na burze. Stejně tak jako dříve sport i toto se stalo mojí vášní. Jsem přesvědčen o tom, že člověk by měl dělat to, co ho baví a současně to, v čem vyniká. A tak se tím také řídím.

Již několik let provozuji jeden z nejčtenějších blogů v ČR a jeho návštěvnost se rok od roku zvyšuje.

Další skutečností, která zásadně ovlivnila a stále ovlivňuje můj život, je internet. Jsem autorem (i majitelem) stále se rozrůstající sítě více než dvaceti serverů, které se zaměřují především na oblasti vzdělávání, byznysu a osobního rozvoje. Tyto servery každý měsíc slouží desítkám tisíc čtenářů a uživatelů.

Vím, že řada lidí je nadšená pro znamení a pro ně zde tedy uvedu, že jsem typický vodnář (1.2.1975). Vodnář se všemi jeho klady a zápory.

Oblasti, které mne obzvláště zajímají, jsou tyto:

  • kapitálové trhy
  • osobní rozvoj a lidský potenciál
  • internet a sociální sítě
  • virtuální realita a umělá inteligence
  • futurologie 
  • medicína
  • politika

Osobní vlastnosti? Pokud se zeptáte lidí, kteří mne znají dobře a dlouhou dobu, asi vám o mě například řeknou něco v tom smyslu, že když už se pro něco skutečně nadchnu a pustím se do toho, snažím se to dělat pořádně a snažím se to, v rámci svých schopností, přivést k dokonalosti či se k tomu alespoň přiblížit (viz vodnář).  

Proč jsem se "vrhnul" také na politiku? Odpověď je prostá. Jsem hluboce přesvědčený o tom, že plně rozvinutá osobnost by se měla zajímat nejenom o vlastní prospěch, ale také o dění ve svém okolí či dokonce celé společnosti. A pokud mne v mém okolí něco velmi trápí? Nemá smysl pouze "remcat" či plakat. To není řešení. Člověk musí vstát a udělat něco pro změnu. A demokratická společnost je pro to přímo stvořená. Třebaže to vše může na první pohled vypadat jako boj s větrnými mlýny.

Moje společenské a politické aktivity:

  • spoluzakládající člen SNK-ED
  • 2010 - Výbor zdravotní Královéhradeckého kraje (člen nominovaný SNK-ED, neplacená funkce)

Co myslíte, platí v životě že: "čím více dáváš, tím více dostaneš"? Stále v to věřím! A vůbec mi nevadí, pokud mne právě nyní označíte za nenapravitelného idealistu :-)

 

V letošních komunálních volbách kandiduji do zastupitelstva města Hradce Králové na kandidátce DOMA V HRADCI (koalice SNK-ED a KDU-ČSL).

—————

Zpět


Komunální volby 2010 Hradec Králové

23.10.2010 02:34

V Hradci něco proklatě zavání

V Hradci něco proklatě zavání Vzhledem k tomu, že v podzimních komunálních volbách kandiduji do zastupitelstva města Hradce Králové a nikdy jsem nebyl zastupitelem, usoudil jsem, že by nebylo špatné udělat si takový malý průzkum. Chci se od lidí dozvědět to, jak se jim v Hradci žije, s čím jsou...

—————

22.10.2010 01:56

Volby do senátu: Podpořte kandidaturu Mgr.Miluše Horské do Senátu Parlamentu ČR!

Volby do senátu: Podpořte kandidaturu Mgr.Miluše Horské do Senátu Parlamentu ČR! Pardubice - Senátorem za obvod Pardubice se stane buď podnikatel Jiří Komárek z ČSSD, nebo se do horní parlamentní komory dostane ředitelka speciální školy Miluše Horská, navržená hnutím Nestraníci. Souboj v prvním...

—————

16.10.2010 23:55

Volební úspěch DOMA V HRADCI je tady! Díky Vám!

Volební úspěch DOMA V HRADCI je tady! Díky Vám! DOMA V HRADCI získává 6,29% všech hlasů a tedy 2 mandáty. Jenom o kousek nám "utíká" 3. mandát. Děkujeme všem voličům, kteří nám dali svůj hlas a tedy důvěru.

—————

13.10.2010 12:39

Zábavná volební kampaň ODS

Zábavná volební kampaň ODS Ti lidé z ODS jsou taková trdla. Dnes nám domů do schránky přišel jejich volební leták, na kterém je na titulce fotografie spokojené rodiny a hned za ní jede trolejbus, na kterém je velká cedule dr.Finka (HDK) - kandidáta na primátora HK za HDK! :DD Není to švanda?...

—————

12.10.2010 16:40

Volební preference: 21% pro DOMA V HRADCI

Volební preference: 21% pro DOMA V HRADCI DOMA V HRADCI se aktuálně drží na 21% hlasů. Anketa je stále aktivní a probíhá zde. Zapojte se do hlasování!

—————

11.10.2010 00:42

Hradec Králové: Jak si z nás radní Šilhánková udělala legraci

Nashradec.cz: Radní Šilhánková má v nájmu městské prostory za 0,02 % ceny! Určitě všichni dobře známe velká předvolební hesla Volby pro město, ať už ze všech sloupů dopravního podniku, z billboardů či plakátů. Slibují na nich mimo jiné průhlednost a transparentní rozhodování magistrátu. Přitom se...

—————

09.10.2010 16:32

Diskuse s Hradečany v ulicích

Diskuse s Hradečany v ulicích DOMA V HRADCI dnes mělo velmi pohodové setkání s Hradečany vedle OD Atrium na Dukelské třídě. Velký stan, křesílka, kafíčko a bábovka a také možnost pohovořit si s kandidáty osobně. Pohovořit s nimi o tom, co v HK funguje dobře, i o tom, co je potřeba zlepšit. Dovolím...

—————

07.10.2010 14:06

Hradečáci pozor! Nezaměňovat jednotlivá politická uskupení!

Hradečáci pozor! Nezaměňovat jednotlivá politická uskupení! Zachytil jsem dnes na Facebooku u jednoho svého přítele tuto hlášku, která svědčí o tom, jak často lidé nechtěně zaměňují jednotlivá uskupení (neupraveno):  "Dvě pozvánky volte doma v hradci.. kdo je bude volit je u mně zrádce salónu...

—————

06.10.2010 13:14

Tv-internet.cz: Kam až lze zajít v politické propagaci?

Politická propaganda ČSSD prostřednictvím tv-internet.cz? Dnes jsem si potvrdil, že https://www.tv-internet.cz/ pracuje s velkou pravděpodobností pro ČSSD. Proč? Protože v tisku vyšel inzerát ČSSD Hana Orgoníková - kandidátka na primátorku HK a pod ním velkým písmem dvě webové adresy:...

—————

05.10.2010 00:56

Politická propaganda ČSSD prostřednictvím tv-internet.cz?

Politická propaganda ČSSD prostřednictvím tv-internet.cz? Dnes jsem si potvrdil, že https://www.tv-internet.cz/ pracuje s velkou pravděpodobností pro ČSSD. Proč? Protože v tisku vyšel inzerát ČSSD Hana Orgoníková - kandidátka na primátorku HK a pod ním velkým písmem dvě webové adresy:...

—————



CZIN.eu