Volby ČR to je politika, korupce, volby a Hradec Králové


Babiš: Východočeši budou mít naši podporu

18.05.2012 07:53

Andrej Babiš

 

Podnikatel a nový politický lídr Andrej Babiš včera (ve středu 16. května) tři hodiny agitoval pro své politické hnutí Ano 2011 v hradeckém kině Centrál. Dvěma stovkám lidí oznámil, že jeho hnutí nechce jít do krajských voleb, ale podpoří vznikající seskupení Východočeši. V senátních volbách zaštítí některou z nezávislých osobností. „Daně by se měly snížit, zvýšit se mají možná bohatým. Ti by měli být solidární. A Babiš není Bárta. A Ano nejsou Věci veřejné,“ hřímal Babiš v kině.

„To jsem čekala teda mnohem víc lidí,“ rozhlížela se včera v hradeckém kině Centrál po hledišti žena, která si přišla poslechnout svůj nový politický idol pro příští volby – Andreje Babiše. Stále populárnějšího lídra jen pár dnů registrovaného politického hnutí Ano 2011. „Už mám té sebranky nahoře dost,“ zdůvodnila žena hledání nové naděje. Nakonec se kino naplnilo snad dvěma stovkami lidí.

Andrej Babiš je jistě nezklamal. Chrlil ze sebe kritiku politických poměrů v Česku. Vsedě. To proto, že mu prý na „našich skvělých silnicích“ v hradeckém regionu opět vyskočila ploténka. „Nebyli schopni za dvacet let dostavět dopravní infrastrukturu! Farmářku Havránkovou řešili osmnáct let, přitom normální člověk tento problém vyřeší za hodinu,“ bodoval Andrej Babiš.

Politici podle něj mají lidem sloužit. Nemají mít imunitu, vždyť to mají být ti nejlepší z nás. „Jenomže oni dnes jen nestydatě kradou. Kdyby Ratha nečapli s tou krabicou, tak se nic neděje a jen se dohadují, jestli ho vydají k stíhání nebo ne. A kdyby za zatčením Ratha nestála nezkorumpovatelná státní zástupkyně, nic by se ani nestalo,“ komentoval Babiš nejnovější skandál. A upozornil: „Jdeme proti všem. A oni jdou po nás.“ Věří si, že je schopen politikům radit. „Karolíně Peake jsem už loni vzkázal, ať jde pryč z Vévéček. A nakonec poslechla,“ pyšnil se.

Babišovo hnutí prý zatím svůj program tvoří. A trochu i tají. „Aby nám jiní politici neukradli myšlenky,“ zdůvodnil to Babiš, jenž prý ví, jak problémy zadlužené republiky s managementem, který krade, vyřešit. „Někdo by ji měl řídit jako firmu,“ míní.

Zdroj: Mladá fronta DNES - Královéhradecký kraj

 

 

 

Sponzorované odkazy

Nejlevnější kontaktní čočky na internetu najdete na prodej-cocek.czOční klinika Pardubice

 

 

 

Využíváme První CZ reklamní systém pro podnikatele a investory CzechNet.org.

Přidat.eu záložku

—————

Zpět


Diskusní téma: Babiš: Východočeši budou mít naši podporu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Krajské volby 2012 Královéhradecký kraj

06.04.2012 02:35

Předčasné volby, ANO 2011 a Andrej Babiš

IDNES.cz:...V současné době, si na rozdíl od loňského roku, přejí předčasné volby naprosto všichni, tedy paradoxně kromě VV, pro které budou znamenat definitivní konec. Tím důvodem není nikdo menší než Andrej Babiš. Andrej Babiš se svým politickým hnutím ANO 2011 pořádně zamíchal a ještě zamíchá...

—————



CZIN.eu