Volby ČR to je politika, korupce, volby a Hradec Králové


Atol, primátor Otakar Divíšek a oči pro pláč

27.07.2010 13:42

Atol, primátor Otakar Divíšek a oči pro pláč

Atol si od peticí neodpočine

Výzva, podle které by zatím nepravomocné pokuty od antimonopolního úřadu měli platit zastupitelé, putuje mezi lidi.

Stávající parkovací systém ve městě leží v žaludku Lence Trkalové. Ta spolu se svými příznivci pustila do světa výzvu, podle které by pokuty od antimonopolního úřadu za nesrovnalosti v koncesní smlouvě mezi radnicí a Atolem provozujícím parkovací systém ve městě, měli platit zastupitelé. Konkrétně ti, co pro ni v roce 2006 zvedli ruku, řada z nich už v zastupitelstvu nezasedá. „Reagujeme tak na podněty občanů,“ uvedla. Pokračování

 

Komentář autora: Obávám se, že současná reputace pana primátora Divíška (i řady dalších radních) je u většiny obyvatel HK tak špatná, že na jeho argumentace a rozptylování pochybností budou lidé již reagovat pouze negativně. Je zřejmé, že to již pochopil i pan Divíšek a nebude znovu kandidovat.

Problém s reputací však nemá pouze pan Otakar Divíšek (ODS), ale celá ODS. Pověst ODS se zhoršuje již řadu let a stejně tak bude trvat mnoho let, než se ODS podaří získat dobrou pověst zpět, pakliže je to vůbec možné. Jsem pravicově orientovaný člověk a protože silnou pravici potřebujeme, držím ODS v následujících letech pěsti. Nesmí si ovšem pánové v ODS myslet, že je vše v pořádku, že se vše za rok zlepší a že na zlepšení pověsti není třeba tvrdě makat! Upozorňuji, že jsem řadu let (devadesátá léta) ODS sám volil!

Hradečákům přeji výrazně lepšího primátora a také všechny radní. O tom si lidé již musí rozhodnout sami 15.-16.října v komunálních volbách. 

Zdroj: denik.cz

—————

Zpět


Anketa

Je pro Vás současný primátor Hradce Králové Otakar Divíšek důvěryhodný?

Ano
(16)
42%

Ne
(20)
53%

Nevím
(2)
5%

Celkový počet hlasů: 38


Komunální volby 2010 Hradec Králové

10.07.2010 04:02

Rozhovor: Edvard Kožušník o politickém marketingu v sociálních sítích

Rozhovor: Edvard Kožušník o politickém marketingu v sociálních sítích Poslanec Evropského parlamentu Edvard Kožušník patří mezi early adoptery politického marketingu na sociálních sítích a právě díky nim udržuje stabilní kontakt se svými příznivci. Jak se dívá na stav politického marketingu v ČR a...

—————

10.07.2010 03:17

Termín voleb: 15. a 16. října 2010

Termín voleb: Pan prezident stanovil termín komunálních voleb na pátek a sobotu 15. a 16. října 2010.

—————



CZIN.eu