Volby ČR to je politika, korupce, volby a Hradec Králové


Co byste chtěli v HK nového? Co Vám v Hradci chybí? (Off topic budou mazány.)

Datum: 17.08.2010

Vložil: Admin

Titulek: Napište prosím Vaše nápady a přání

Napište prosím:
- Vaše nápady a přání
- Co byste si přáli v Hradci nejvíce změnit

—————

Datum: 17.08.2010

Vložil: Lucka

Titulek: Re: Napište prosím Vaše nápady a přání

Určitě bych změnila stadion fotbal v Malšovicích a Staré Náměstí, místo kostek něco lepšího atd.. Na Novém Hradci u hvězdárny něco zamilovaného pro mladé, každý chodí na kopec se koukat na naše krásné město, ale okolí nic moc... žádnou romantiku v tom nevidím. Snad Vám to pomůže :-)

—————

Datum: 18.08.2010

Vložil: Krista

Titulek: Napište prosím Vaše nápady a přání

Ahoj Lucko, souhlasím s Vámi. Jen v ohledu na okolí Hvědárny - Rozárky atp. nejde o to, aby tam město vybudovalo cosi romantického nejen pro mladé, ba spíše celkově postačí dát tomu péči, která tam momentálně není. Vypadá to tam poměrně nevábně, lidé tam přesto chodí, jelikož je to pro nás procházková klasika.
Nový Hradec je jedna z lokalit, které potřebují změnu.

—————

Datum: 06.08.2010

Vložil: Admin

Titulek: Co Vám v HK chybí?

Vážení čtenáři a příznivci, během posledních několika týdnů jsem měl řadu schůzek s lidmi z Hradce Králové a hovořili jsme o všem možném. Například o tom, co lidi v HK štve, čeho se nedostává, co naopak funguje dobře, jak se hledá v HK práce atd.. Mimo jiné mi bylo velmi sugestivně doporučeno, abych zde spustil fórum pro Hradečáky a zeptal se jich, co by chtěli v HK nového? Co by se mělo udělat? Postavit? Vymyslet? Založit? A tak toto fórum zde právě spouštím.

—————



CZIN.eu