Volby ČR to je politika, korupce, volby a Hradec Králové


Volby HK 2010: Hýsek a otázky na tělo I.

19.08.2010 01:49
Dobrý den, vážený pane Hýsku!
Četla jsem Váš profil na webu a velmi mile mě překvapilo, že z Vás čiší nadšení pro věc, mám chuť věřit tomu, že byste mohl být v Hradci Králové tím novým, svěžím, tolik potřebným větrem. Jako obyčejného voliče, kterému není jedno, komu dává svůj hlas, mám na Vás proto několik otázek a předem děkuji za jejich zodpovězení.
 
1) Parkování ve městě - jaký je váš názor na firmu ATOL? Chtěl byste v této věci něco změnit, příp. co? Tohle je zcela jistě aktuální lokální problém, takže jaké by bylo Vaše racionální řešení?
Těžká otázka hned na úvod. Na prvním místě bych chtěl říci, že to je bod našeho programu č.1.. Cituji: "Nová koalice má jako svůj hlavní cíl radikální úpravu či následné vypovězení pro město zcela nevýhodné smlouvy o sytému parkování v Hradci Králové." (Zdroj). A je to míněno přesně tak, jak je to napsáno. Abych tomu dodal jistou váhu, proč myslíte, že jsem přesvědčil svého právníka, aby kandidoval na naší společné kandidátce DOMA V HRADCI? Protože právníka (a asi ne jednoho) k tomu budeme nutně potřebovat. Mimochodem, on o Atolu a smlouvách hovoří již déle než rok a sám mne na některé věci upozorňoval již před časem.
Současně nepochybuji o tom, že i další strany budou mít záležitost systému parkování a příslušných smluv na jednom z předních míst volebního programu. Možná, že i to, totiž nejen jejich názory, ale také závazek vůči voličům, by mohly řešení ulehčit i uspíšit. Osobně si například nedokáži představit, že to bude bod volebního programu číslo 1 a potom se nebude 4 roky nic dít. Osobně bych se cítil velmi trapně.
Můj názor na celou kauzu je čím dál více vyhraněný. Jsem přesvědčený o tom, a indicie tomu nasvědčují, že se jedná o velký podvod. Celé to slouží k obohacení pár desítek lidí a ti lidé si to v žádném případě nezaslouží.
Ve skutečnosti si v tento okamžik myslím, že by se celá dotyčná smlouva měla zpochybnit a samozřejmě předložit také argumenty proč.
Nedělám si žádné iluze, že situaci lze vyřešit v jednom sezení nových radních! Nejsem naivní. Bude to mnohem složitější a asi se u toho budeme hodně hádat, hodně zainteresovaných se bude bránit zuby nehty. Ale nevidím jiné řešení, než cestou přes radnici a nevidím jiné řešení, než do toho celého pořádně "říznout".
Samozřejmě Vám v tento okamžik nejsem schopen předložit konečné řešení. Bude to práce pro celý tým lidí a bude to vyžadovat ochotu velké části radních a zabere to minimálně pár týdnů.
Pokud se to naopak celé zamete pod stůl, budu velmi znechucen a začnu uvažovat o tom, zda-li má vůbec smysl v takovém týmu dál pracovat.
Račte si prosím tuto moji odpověď uložit a pokud se někdy odchýlím od těchto slov, neváhejte mi tuto moji odpověď vmést do tváře!  

—————

Zpět


Komunální volby 2010 Hradec Králové

23.10.2010 02:34

V Hradci něco proklatě zavání

V Hradci něco proklatě zavání Vzhledem k tomu, že v podzimních komunálních volbách kandiduji do zastupitelstva města Hradce Králové a nikdy jsem nebyl zastupitelem, usoudil jsem, že by nebylo špatné udělat si takový malý průzkum. Chci se od lidí dozvědět to, jak se jim v Hradci žije, s čím jsou...

—————

22.10.2010 01:56

Volby do senátu: Podpořte kandidaturu Mgr.Miluše Horské do Senátu Parlamentu ČR!

Volby do senátu: Podpořte kandidaturu Mgr.Miluše Horské do Senátu Parlamentu ČR! Pardubice - Senátorem za obvod Pardubice se stane buď podnikatel Jiří Komárek z ČSSD, nebo se do horní parlamentní komory dostane ředitelka speciální školy Miluše Horská, navržená hnutím Nestraníci. Souboj v prvním...

—————

16.10.2010 23:55

Volební úspěch DOMA V HRADCI je tady! Díky Vám!

Volební úspěch DOMA V HRADCI je tady! Díky Vám! DOMA V HRADCI získává 6,29% všech hlasů a tedy 2 mandáty. Jenom o kousek nám "utíká" 3. mandát. Děkujeme všem voličům, kteří nám dali svůj hlas a tedy důvěru.

—————

13.10.2010 12:39

Zábavná volební kampaň ODS

Zábavná volební kampaň ODS Ti lidé z ODS jsou taková trdla. Dnes nám domů do schránky přišel jejich volební leták, na kterém je na titulce fotografie spokojené rodiny a hned za ní jede trolejbus, na kterém je velká cedule dr.Finka (HDK) - kandidáta na primátora HK za HDK! :DD Není to švanda?...

—————

12.10.2010 16:40

Volební preference: 21% pro DOMA V HRADCI

Volební preference: 21% pro DOMA V HRADCI DOMA V HRADCI se aktuálně drží na 21% hlasů. Anketa je stále aktivní a probíhá zde. Zapojte se do hlasování!

—————

11.10.2010 00:42

Hradec Králové: Jak si z nás radní Šilhánková udělala legraci

Nashradec.cz: Radní Šilhánková má v nájmu městské prostory za 0,02 % ceny! Určitě všichni dobře známe velká předvolební hesla Volby pro město, ať už ze všech sloupů dopravního podniku, z billboardů či plakátů. Slibují na nich mimo jiné průhlednost a transparentní rozhodování magistrátu. Přitom se...

—————

09.10.2010 16:32

Diskuse s Hradečany v ulicích

Diskuse s Hradečany v ulicích DOMA V HRADCI dnes mělo velmi pohodové setkání s Hradečany vedle OD Atrium na Dukelské třídě. Velký stan, křesílka, kafíčko a bábovka a také možnost pohovořit si s kandidáty osobně. Pohovořit s nimi o tom, co v HK funguje dobře, i o tom, co je potřeba zlepšit. Dovolím...

—————

07.10.2010 14:06

Hradečáci pozor! Nezaměňovat jednotlivá politická uskupení!

Hradečáci pozor! Nezaměňovat jednotlivá politická uskupení! Zachytil jsem dnes na Facebooku u jednoho svého přítele tuto hlášku, která svědčí o tom, jak často lidé nechtěně zaměňují jednotlivá uskupení (neupraveno):  "Dvě pozvánky volte doma v hradci.. kdo je bude volit je u mně zrádce salónu...

—————

06.10.2010 13:14

Tv-internet.cz: Kam až lze zajít v politické propagaci?

Politická propaganda ČSSD prostřednictvím tv-internet.cz? Dnes jsem si potvrdil, že https://www.tv-internet.cz/ pracuje s velkou pravděpodobností pro ČSSD. Proč? Protože v tisku vyšel inzerát ČSSD Hana Orgoníková - kandidátka na primátorku HK a pod ním velkým písmem dvě webové adresy:...

—————

05.10.2010 00:56

Politická propaganda ČSSD prostřednictvím tv-internet.cz?

Politická propaganda ČSSD prostřednictvím tv-internet.cz? Dnes jsem si potvrdil, že https://www.tv-internet.cz/ pracuje s velkou pravděpodobností pro ČSSD. Proč? Protože v tisku vyšel inzerát ČSSD Hana Orgoníková - kandidátka na primátorku HK a pod ním velkým písmem dvě webové adresy:...

—————



CZIN.eu