Volby ČR to je politika, korupce, volby a Hradec Králové


Kandidáti do zastupitelstva města - Hradec Králové: MUDr.Jan Hýsek

05.08.2010 00:54

Životopis Jan Hýsek

Narodil jsem se 1.2.1975 v Hradci Králové a žiji zde po celý svůj život. Považuji se za hrdého občana našeho krásného města. Moje matka je lékařka. Můj otec byl strojní inženýr.

Jsem svobodný. Mám přítelkyni. 

V dětství a dorosteneckém věku jsem se věnoval téměř výhradně sportu a to v řadě disciplín. Tato vášeň mi zůstala dodnes. Časem jsem dosáhnul i konkrétních výsledků. Jsem vícemistr republiky ve sjezdovém lyžování (sjezd).

Gymnázium Boženy Němcové (specializace programování) i lékařskou fakultu jsem vystudoval jak jinak než v Hradci Králové. 

Po zdárném absolvování studia lékařské fakulty jsem pracoval řadu let ve farmaceutickém odvětví. Byla to pro mne velká životní škola a získal jsem zde řadu neocenitelných zkušeností. Zkušeností v těchto oblastech:

  • vedení lidí
  • vzdělávání kolegů i lékařů
  • organizování vzdělávacích akcí
  • uvádění nových originálních léků do praxe
  • obchod a marketing

Z těchto získaných dovedností těžím dodnes.

Absolvoval jsem celý cyklus Sales Management Academy (Mercuri), což je po MBA druhé nejvyšší školení pro manažery v ČR. 

V roce 2005 jsem se, lidově řečeno, postavil na vlastní nohy a začal se věnovat ještě dalším zajímavým oblastem.

V roce 2007 jsem založil vlastní poradenskou firmu a této aktivitě se věnuji doposud. Specializuji se na oblast investování a obchodování na burze. Stejně tak jako dříve sport i toto se stalo mojí vášní. Jsem přesvědčen o tom, že člověk by měl dělat to, co ho baví a současně to, v čem vyniká. A tak se tím také řídím.

Již několik let provozuji jeden z nejčtenějších blogů v ČR a jeho návštěvnost se rok od roku zvyšuje.

Další skutečností, která zásadně ovlivnila a stále ovlivňuje můj život, je internet. Jsem autorem (i majitelem) stále se rozrůstající sítě více než dvaceti serverů, které se zaměřují především na oblasti vzdělávání, byznysu a osobního rozvoje. Tyto servery každý měsíc slouží desítkám tisíc čtenářů a uživatelů.

Vím, že řada lidí je nadšená pro znamení a pro ně zde tedy uvedu, že jsem typický vodnář (1.2.1975). Vodnář se všemi jeho klady a zápory.

Oblasti, které mne obzvláště zajímají, jsou tyto:

  • kapitálové trhy
  • osobní rozvoj a lidský potenciál
  • internet a sociální sítě
  • virtuální realita a umělá inteligence
  • futurologie 
  • medicína
  • politika

Osobní vlastnosti? Pokud se zeptáte lidí, kteří mne znají dobře a dlouhou dobu, asi vám o mě například řeknou něco v tom smyslu, že když už se pro něco skutečně nadchnu a pustím se do toho, snažím se to dělat pořádně a snažím se to, v rámci svých schopností, přivést k dokonalosti či se k tomu alespoň přiblížit (viz vodnář).  

Proč jsem se "vrhnul" také na politiku? Odpověď je prostá. Jsem hluboce přesvědčený o tom, že plně rozvinutá osobnost by se měla zajímat nejenom o vlastní prospěch, ale také o dění ve svém okolí či dokonce celé společnosti. A pokud mne v mém okolí něco velmi trápí? Nemá smysl pouze "remcat" či plakat. To není řešení. Člověk musí vstát a udělat něco pro změnu. A demokratická společnost je pro to přímo stvořená. Třebaže to vše může na první pohled vypadat jako boj s větrnými mlýny.

Moje společenské a politické aktivity:

  • spoluzakládající člen SNK-ED
  • 2010 - Výbor zdravotní Královéhradeckého kraje (člen nominovaný SNK-ED, neplacená funkce)

Co myslíte, platí v životě že: "čím více dáváš, tím více dostaneš"? Stále v to věřím! A vůbec mi nevadí, pokud mne právě nyní označíte za nenapravitelného idealistu :-)

 

V letošních komunálních volbách kandiduji do zastupitelstva města Hradce Králové na kandidátce DOMA V HRADCI (koalice SNK-ED a KDU-ČSL).

—————

Zpět


Komunální volby 2010 Hradec Králové

21.07.2010 12:47

Factum Invenio: SNK-ED, Věci veřejné a sdružení Alternativa mají podporu více než 1.1 milionu oprávněných voličů

Factum Invenio: SNK-ED, Věci veřejné a sdružení Alternativa mají podporu více než 1.1 milionu oprávněných voličů Agentura Factum Invenio provedla v červnu průzkum s výhledem na podzimní obecní a senátní volby. Průzkum ukázal, že SNK-ED společně s Věci veřejné a sdružení Alternativa mají...

—————

20.07.2010 02:08

Komunální volby a Hradec Králové na Facebook

Komunální volby a Hradec Králové na Facebook Vážení čtenáři, protože jsem nadšenec do internetu a sociálních sítí, vytvořil jsem na Facebook několik stránek, které se věnují našemu aktuálnímu tématu komunálních voleb a také Hradci Králové. Vytvořené stránky jsou tyto: Komunální volby Hradec...

—————

20.07.2010 01:47

Parlamentní listy: Komunální volby Hradec Králové 2010

Vážení čtenáři, dnes vyšel v Parlamentních listech můj aktuální článek týkající se komunálních voleb v HK. Článek najdete zde.

—————

15.07.2010 02:13

Vtip dne: Politik

 

—————

14.07.2010 15:50

Kandidátní listina pro komunální volby Hradec Králové 2010

Kandidátní listina pro komunální volby Hradec Králové 2010 Na kandidátce pro letošní komunální volby se intenzivně pracuje. Bude to nejlepší kandidátka v HK. Vážení čtenáři, prosím ještě chvilku o strpení, na kandidátce se právě pracuje a dělají se poslední úpravy. Dovoluji si tvrdit, že se bude s...

—————

13.07.2010 13:11

Radní v HK: Hradečtí radní berou navíc statisíce, nejvíc primátor

Hradečtí radní berou navíc statisíce, nejvíc primátor FAKTA Kolik si přivydělali: Otakar Divíšek: 634 tisíc z Elektrárny Opatovice 180 tisíc z Královéhradecké provozní (KHP) Pavla Finfrlová: 222 tisíc z Vodovodů a kanalizací 120 tisíc z KHP ...

—————

13.07.2010 00:27

Antimonopolní úřad: Další problém Hradce Králové se zakázkou na parkování

Další problém Hradce Králové se zakázkou na parkování Úřad pro ochranu hospodářské soutěže uložil pokutu 150 tisíc korun městu Hradec Králové za nezákonný postup při uzavírání dodatku ke koncesní smlouvě na parkovací systém ve městě. Předmětem dodatku je zajištění odtahu vozidel na území města....

—————

13.07.2010 00:22

Diskutujte: Hradečáci

Diskutovat o Hradci Králové můžete zde: Hradečáci

—————

13.07.2010 00:16

Diskutujte: Chceme ukončit smlouvu s Atolem v Hradci Králové!

Aktuální diskusi o Atolu najdete zde: Chceme ukončit smlouvu s Atolem v Hradci Králové!

—————

11.07.2010 04:38

ÚOHS: Atol na odtahových službách v H. Králové vydělá dvakrát víc, než tvrdí město

ÚOHS: Atol na odtahových službách v H. Králové vydělá dvakrát víc, než tvrdí město Společnost ATOL vydělá na odtahových službách v Hradci Králové dvakrát více, než tvrdí město. Vyplývá to z dnešní tiskové zprávy antimonopolního úřadu (ÚOHS). Město sumu vyčíslilo na přibližně devět milionů. Podle...

—————



CZIN.eu